Biancas krasch efter “Talang”

Bloggaren Bianca Ingrosso har det just nu fullt upp med inspelningen av TV4:s program “Talang”.

Men nu berättar hon på sin blogg att hon kanske tagit sig vatten över huvudet.

“Jag hysteriskt grät, ville skrika, blev helt yr huvudet och hade nästan svårt att hitta andan.” skriver hon på bloggen.

I början av oktober stod det klart att bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso ersätter Kakan Hermansson i “Talang”-juryn.

Just nu håller hon, tillsammans med de andra jurymedlemmarna David Batra, LaGaylia Frazier och Alexander Bard, på att spela in programmet.

Bianca har varit flitig att uppdatera sina sociala medier med nyheter från inspelningsplatsen.

Men nu verkar det som om “Talang”-jobbet också har sin baksida. Bloggaren berättar nämligen öppet på bloggen att hon efter inspelningen fick panikångest.

“Jag kom hem ca kl. 00.00 och direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… Jag tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i hela kroppen. Jag har fokuserat såååå mycket på att ha kul, tänka positivt och leverera på jobbet, så när jag nu kom hem och klev ur ” Talang bubblan” så sa kroppen bara NEJ! Jag fick helt enkelt en panikångest attack som pågick i ca 70 minuter” skriver Bianca Ingrosso på sin blogg.

Hon fortsätter sedan:

“Jag grät hysteriskt, ville skrika, blev helt yr huvudet och hade nästan svårt att hitta andan. Kände mig helt instängd i min egen kropp. Jag har fått en panikångest attack tidigare i mitt liv och det var i februari senast men nu kom det igen! Jag antar att jag har försökt inbilla mig själv att jag mår bättre än vad jag faktiskt gjort och att jag klarar av mer än vad jag faktiskt gör… men i går blev allt svart”

Stöttas av mamma Pernilla

Som tur var så fanns både hennes mamma Pernilla Wahlgren och pojkvännen Phillipe Cohen med henne via telefon för att stötta henne.

Pernilla Wahlgren stöttar nu sin dotter lite extra på Instagram där hon lagt upp ett kärleksfullt inlägg.

“Älskar den här tjejen så mycket! Så stolt över henne & allt hon presterar dagligen i alla sina olika åtaganden. MEN hon jobbar galet mycket just nu, & har mycket på sina små sköra axlar” skriver artisten under en bild av dottern Bianca Ingrosso.

 

Hon fortsätter sedan:

“Som mamma blir jag orolig, & vill bara bädda in henne i bomull nu….”

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *